Cart 0

Ordered

1. Can I change my shipping address after placing an order?

Answer: It is advisable for you to reconfirm the shipping address before placing an order. Shipping address cannot be amended after order to avoid your parcel getting misplaced during transit due to misinformation. 


2. Can I change my personal information after placing an order?

Answer: Any changes of personal information after ordering is not encouraged. This is to avoid unusual circumstances.

3. Can I cancel my order?

Answer: Once VS Outlet received the order, our team will promptly fulfill your order to ensure you will receive the parcel within the estimated time frame given. Therefore, once you are charged, we are unable to interfere with this process. Processing fees will be charged per order, RM 5.

4. Can I have the order tax invoice?

Answer: Kindly contact our customer service, 017-671 0979 Customer Service is available from Monday-Thursday: 0900 - 1800, Friday: 0900 - 1730. (Weekend and Public Holiday customer service is not available)


5. Can I reserve and pay later?

Answer: We do not practice reservation order for online purchase. The payment should be done upon placing the order. 


6. What payment method available?

Answer: Payment as accepted via these transactions 

  • Manual Banking (ATM Transfer / Cash Deposit)
  • Internet Banking (Online Bank Transfer / Interbank Transfer)
  • Credit Card / Debit Card via ipay88


Parcel
1. What courier is your company using? How can I track my parcel? 

Answer:
 West Malaysia
 (Airpak Express: https://bbbexpress.com/bbbshare/public/reports/waybill_report_search_anonymous )
(Best Express : https://www.best-inc.my/track )
 East Malaysia ( ABX Express´╝Ühttps://abxexpress.com.my/index.php/track-trace/

2. Do you ship worldwide?

Answer: Yes, we do ship worldwide. You may contact us through email ([email protected])  or  WhatsApp (+6017-671 0979) for further shipping calculation.


­Logging Account

1. I am unable to sign into my account./ I am forget my logging password 

Answer: Click on "Forgot your password?" on https://www.vsoutlet.co/account/login and fill in the registered email address, the reset procedure will send via email shortly! If you did not receive the email at your inbox, kindly check your junk mail folder. 


2. Do can I purchase without sign up an account?

Answer: It is advisable to sign up an account via https://www.vsoutlet.co/account/register . By creating an account, you get to keep track of your purchase ordered.